Εθελοντισμός στο «Θεόφιλο»

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Οι πολύτεκνες οικογένειες στις νησιωτικές, ορεινές και παραμεθόριες περιοχές της πατρίδας μας αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα επιβίωσης. Η καλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε στο αυξανόμενο δημογραφικό μας πρόβλημα είναι η στήριξη αυτών των οικογενειών. Ο «Θεόφιλος» είναι ένας μη κυβερνητικός οργάνισμός κοινωνικής φροντίδας που παρεμβαίνει άμεσα και αποτελεσματικά, δίνοντας λύσεις και ανακούφιση σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας.

H επιτυχία του οργανισμού οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους εθελοντές. Εθελοντικά λοιπόν και εγώ συμβάλλω στην προσπάθεια αυτή του «Θεόφιλου» όσον αφορά στην ανανέωση της ιστοσελίδας του. Βασικά ανακατασκευάσα όλη την ιστοσελίδα γιατί η προηγούμενη παρουσίαζε κάποια προβληματάκια ιδίως σε Firefox και κατόπιν ανανέωσα το περιεχόμενο της (κάτι που είχε να γίνει από το Μάιο του 2007).

Ο «Θεόφιλος» θέλει να είναι κοντά στην ελληνική πολύτεκνη οικογένεια. Θέλει να τους στηρίξει πραγματικά, ουσιαστικά και όχι με λόγια. Βοηθήστε τον με όποιον τρόπο μπορείτε. Το έχει ανάγκη για να συνεχίσει. Δηλώστε και εσείς εθελοντές… και ποια μεγαλύτερη αναγνώριση υπάρχει για έναν εθελοντή, από την πρόταση πρόσληψης σε αυτήν την εποχή ανεργίας;

Posted on 29 Νοεμβρίου, 2007, in Εργασία, Κοινωνία, Web Design. Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας. Με την βοήθειά σας, το ιερό μας έργο μπορεί να γίνει ευκολότερο.

    Καλές γιορτές με…πολλά πολλά πολλά παιδιά χαρούμενα και ευτυχισμένα.

    Βούλα Παπαγεωργοπούλου
    Υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων «ΘΕΟΦΙΛΟΥ»

  2. Καλές γιορτές και καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις σας

Σχολιάστε