Η αλυσίδα Saturn στην Ελλάδα

Photobucket

Ο ερχομός της μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn αποτελεί πλέον γεγονός. Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας, το μεγαλύτερο του είδους του στην Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί το κοινό σήμερα στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί, στην Καλλιθέα, Λεωφόρος Συγγρού 340.

Οι εγκαταστάσεις του φτάνουν τα 9.200 τ.μ., και στα ράφια του οι καταναλωτές θα μπορούν να εντοπίσουν πάνω από 80.000 επώνυμα προϊόντα. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της Saturn, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εσωτερική διαρρύθμιση του καταστήματος όπου τα προϊόντα εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των “shops in shop”.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος Saturn συνιστούν υπηρεσίες όπως η εγγύηση χαμηλής τιμής, η παράδοση, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η προώθηση προς ανακύκλωση παλαιών συσκευών, το εργαστήριο για επεξεργασία φωτογραφίας, η τεχνική υποστήριξη για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, η εγκατάσταση ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, καθώς και οι πλήρεις τραπεζικές υπηρεσίες.

Με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος στην ελληνική αγορά, η Saturn συμπληρώνει τον αριθμό των 10 κρατών στα οποία δραστηριοποιείται διατηρώντας περισσότερα από 200 καταστήματα.

Θέσεις εργασίας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Posted on 18 Σεπτεμβρίου, 2008, in Περί αγορών, Τεχνολογία. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: