Διαχειριστής Πολυκατοικίας

Στις 16 Νοεμβρίου 2005 δημιούργησα το forum «Διαχειριστής Πολυκατοικίας» με σκοπό να συλλέξω και να καταγράψω χρήσιμες πληροφορίες που θα με βοηθούσαν στο δύσκολο ρόλο του διαχειριστή πολυκατοικίας τον οποίο ανέλαβα τον Μάρτιο 2005.

Photobucket

Ενημέρωσα πολλούς φίλους και γνωστούς για τη δημιουργία του forum αυτού και πολλοί από αυτούς μέχρι και σήμερα το επισκέπτονται τακτικά για να βρούν απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πολυκατοικία τους. Το forum αυτό άρχισε να αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και άρχισε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης κατά την εισαγωγή λέξεων-κλειδιά σχετικά με τη διαχείριση της πολυκατοικίας.

Το forum μετρά αυτή τη στιγμή 2381 μέλη που ερωτούν και απαντούν σε διάφορους προβληματισμούς που προκύπτουν από τη διαχείριση της πολυκατοικίας και τη ζωή σε αυτήν. Μεταξύ αυτών δίνουν απαντήσεις και λύσεις εξειδικευμένοι επαγγελματίες του κάθε αντικειμένου. Κάθε συμμετοχή-συνεργασία με εξειδικευμένους ανθρώπους στα διάφορα θέματα που συζητιούνται στο forum ειναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή.

Έτσι πλέον αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα το forum «Διαχειριστής Πολυκατοικίας», το οποίο φιλοξενούνταν σε δωρεάν χώρο του forumup.com και ήταν προσπελάσιμο με subdomain http://diaxeiristis.forumup.com, να φιλοξενηθεί σε δικό του χώρο και να αποκτήσει το δικό του όνομα www.diaxeiristis.com

Ελπίζω η εξαγωγή της βάσης του forum και η εισαγωγή της στο νέο ιστόχωρο να γίνει με επιτυχία και να μη χαθεί κανένα post και καμία πληροφορία. Εάν έχει πραγματοποιήσει κανείς εξαγωγή βάσης από το forumup.com, ας αφήσει ένα σχόλιο. Πάντως κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.

Posted on 26 Φεβρουαρίου, 2008, in Web Design. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: