Κορόιδο είμαι να χάσω τα μεγαλύτερα εγκαίνια της πόλης;

Η Ηλεκτρονική Αθηνών με σχετική επιστολή της με προσκάλεσε την Πέμπτη 14/09/06 σε ολοήμερο πάρτι εξυπηρέτησης και τιμών,όπου θα προσφέρονται σε 40 άτοκες δόσεις στις τιμές μετρητοίς και τα προιόντα κινητής τηλεφωνίας και οι Η/Υ σε 18 δόσεις στις τιμές μετρητοίς. Μιλάμε για τρομερό πάρτι…

Έχοντας την ανάγκη να αγοράσω μια ηλεκτρική σκούπα για τα χαλιά (και όχι μόνο… ζαχαρώνω καινούριο Η/Υ) είπα να τιμήσω με την παρουσία μου αυτό το πάρτι εξυπηρέτησης και τιμών. Με λύπη μου διαπιστώνω όμως ότι η ποιότητα των περισσοτέρων προσφορών ήταν πολύ χαμηλή, υπάλληλοι να εξυπηρετήσουν δεν υπήρχαν και η ουρά στο ταμείο ήταν πάνω από είκοσι άτομα.

Πριν ξεκινήσω για την Ηλεκτρονική Αθηνών έφτασε στα χέρια μου το διαφημιστικό φυλλάδιο του Media Markt στο Φάληρο: «Κορόιδο είμαι να χάσω τα μεγαλύτερα εγκαίνια της πόλης;»

Φτάνοντας 20:10 στο Media Markt σχεδόν περίμενα στην ουρά για να μπω στο μαγαζί. Επικρατούσε χάος. Ο καταναλωτισμός των επισκεπτών είχε χτυπήσει κόκκινο. Έβλεπες το άγχος ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των καταναλωτών να προλάβουν να αγοράσουν τα «πάμφθηνα» πάσης φύσεως ηλεκτρονικά είδη.

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγοράς για ηλεκτρικές σκούπες έφυγα μην αντέχοντας αυτό το κλίμα του supermarket ηλεκτρονικών ειδών. Τα μεγάφωνα διαλαλούσαν οτι το κατάστημα θα κλείσει αφού εξυπηρετηθούν πρώτα όλοι οι πελάτες! Καημένοι υπάλληλοι…

Posted on 14 Σεπτεμβρίου, 2006, in Περί αγορών. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: